Legend FC

標準

第一次睇本土mma比賽,坦白說,選手質素不可以說很高但是整晚氣氛良好,流程亦十分暢順,回合之間更有即時重播。今次亦能夠成為第一個響美國同加拿大有ppv嘅本地mma比賽,誠意可加。

觀眾就認真麻麻喇,我覺得距離識睇重有排, 對地戰可說全無認知,成晚就聽住人叫,打佢丫嘛,都唔識打地嘅, 好似以為自己睇緊酒吧打架。攪到我好想轉身打爆佢

到走就發覺瀨野,原來機場過咗十二點就剩低兩架去尖沙咀,一架去中環,同一架去荃灣。而十二點仍然係有飛機到嘅,咁究竟機場係咪要所有住新界(荃灣外)嘅人坐的士,定一定要坐車到旺角再轉回頭?結果我坐架N車坐咗一個鐘先出到美孚,坐到人都癲。

以後無人夾坐的士或超過十二點嘅event(響Asia World Expo),唔好攪我

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s