Sony Xperia V

標準

早排響外國site見到呢部機已經開始有尐興趣,見到有零機價就去3出機,部機有4G防水,sony又出名比較好聲(其中一點我最難接受我部samsung唔住就係差聲),出咗第一件事就係不幸係部機有問題自動reboot, 係不停每分零鐘 reboot

xperia V

結果第二日要去3個服務中心晒咗幾個鐘先終於等到換新機

用咗一個月,用後感如下

 

電話接收無問題,內置個防嘈音無GS2咁好不過對話質素合理,earpiece聲音比GS2細尐。

4G速度好快,walkman app音效亦好好。有兩個投訴,一,電去得快過倒水,如果用4G最快四個鐘用晒,如果開4G點慳住用都用唔過12個鐘;二,有人投訴話個mon黃,事實上係黃,不過個人覺得響接受水平,除咗黃個mon其實幾sharp

 
總結:如果sony可以改良電量部機就差不多一流

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s